Njoftime

 
21 Dhjetor 2017

Prezantimi i Punimeve të anëtarëve të HandiKos-it në Panairin e organizuar nga Misioni i Kombeve të Bashkuara

Prezantimi i punimeve të ndryshme dore dhe pikturave të realizuara nga anëtaret e HandiKos-it, në panarin e organizuar nga Misioni i Kombeve të Bashkura me rastin e festave të fundvitit.