Njoftime

 
20 Dhjetor 2017

Sot u shpërndanë dhurata për fëmijët me aftësi te kufizuara në qendrën e HANDIKOS.

Me rastin e festave të fundvitit, Departamenti i Rinisë pranë Ministrisë se Rinisë, Kulturës dhe Sportit i Republikës se Kosovës, shpërndanë sot dhurata për fëmijët me aftësi te kufizuara në qendrën e HANDIKOS. Gjatë këtij organizimi ishte prezent edhe zëvendësministri i Ministrisë së Kulturës dhe Rinisë së Republikës së Shqipërisë, i shoqëruar nga drejtoresha e përgjitshme e Shqipërisë.