Njoftime

 
08 Dhjetor 2017

U Mbajtë trajnimi për specialistët e karrocave nga përfaqësuesit e "The Church of Jesus Christ – of latter-day saint".

Gjatë ditëve 5 dhe 6 Dhjetor është mbajtur trajnimi për specialistët e karrocave nga përfaqësuesit e "The Church of Jesus Christ – of latter-day saint" me qëllim të maksimalizimit të diturive në fushën e ndërtimit dhe përshtatjes së karrocave për komodidetin e përdoruesve të saj. Gjatë ditëve në vijim do të ju njoftojmë për procesin e distribuimit të modeleve të reja të karrocave.