Njoftime

 
 • 14 Tetor

  Bëhuni pjesë e ekipit të Futbollit për Femra me Amputim në Kosovë

  » Lexo më shumë

 • 10 Tetor

  Bëhu pjesë e Programit Yes, studio si bursist/e për një vit në SHBA

  » Lexo më shumë

 • 3 Tetor

  HANDIKOS të shtunën në Gjilan organizon turnirin e Basketbollit në Karrocë

  » Lexo më shumë

 • 30 Mars

  Punëtoritë ‘mbështetje në vendin e punës’ me Qendrat e Rehabilitimit te Bazuar në Bashkësi – QRBB’.

  Përfunduan punëtoritë ‘mbështetje në vendin e punës’ me Qendrat e Rehabilitimit te Bazuar në Bashkësi – QRBB’. Përgjatë katër ditëve me radhë stafi i QRBB-ve është mbështetur në mënyrat e reja të punës, pjesë të modelit të propozuar të QRBB-së në... » Lexo më shumë

 • 14 Mars

  Punëtori për Plan Avokues për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara në Kosovë.

  Është duke u realizuar punëtoria tre ditore gjatë së cilës do zhvillohet Plani Avokues për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara në Kosovë. Planin Avokues, Organizatat e Personave me Aftësi të Kufizuara të cilat janë pjesëmarrëse në punëtori, do e përdorin në lobimin dhe... » Lexo më shumë