Lajmi i Fundit

 • 18 Nëntor

  RAPORT I HULUMTIMIT MBI BARRIERAT ARKITEKTONIKE NË NDËRTESAT PUBLIKE NË QYTETIN E PRISHTINËS

  Në hulumtimin në kuadër të projektit “Prishtina për të gjithë” në korrik të vitit 2016, u krye vlerësimi... » Lexo më shumë

 • 08 Gusht

  KOMUNIKATË PËR MEDIE » Lexo më shumë

 • 01 Gusht

  HANDIKOS DHURON 7 (SHTATË) KARROCA PËR REZIDENTËT E QENDRËS INTEGRUESE REHABILITUESE E TË SËMURËVE KRONIK-PSIKIATRIK NË SHTIME » Lexo më shumë

të gjitha lajmet

Projektet

 • Sample Image

  Trajnimi i keshilltareve per punesim

  » Lexo më shumë

 • Thirrje e hapur për trajnim të biznesi

  Pas përfundimit me sukses të trajnimit të Personave me aftësi të kufizuara, 15 pjesëmarrës do të ndihmohen me... » Lexo më shumë

të gjitha projektet

Për të mbështetur dhe jetësuar ëndërrën tonë për një shoqëri gjithëpërfshirëse, kontriboni në

 • Xhirollogaria: 1189106631030102
 • Swift Code: MBKORS22